LOGISCH BLIJVEN NADENKEN

Bouwbedrijf Aris en Edmond Kabel B.V.

Edmond

Mijn naam is Edmond Kabel, samen met mijn vader zijn we nu zo'n 18 jaar aan het werk in de bouw en winkel inrichting. De bouwwerkzaamheden kunnen gerust zeer gevarieerd worden genoemd, in feite is ons niets te dol, of het nu gaat om het plaatsen van een wasbak of een heel huis, het maakt ons niets uit. Met name verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden speelden in het begin een grote rol. We waren toen al een team met acht werknemers.

De winkelinrichting en ombouw startte in 1988 met een door ons fameus bedacht systeem om gevulde stellingen te verplaatsen zonder deze leeg te halen. Het is allemaal vreselijk hard gegaan. Je zult maar een brainwave krijgen om stukken zwoerd(spek) in combinatie met groene zeep onder die enorme stellingen te stoppen, en hop… glijden maar.

U begrijpt; er is ontzettend veel veranderd qua techniek, maar in het verplaatsen van winkelstellingen zijn wij nog steeds zeer actief en groot.

Menno

Mijn naam is Menno Box. Ik ben geboren in Ilpendam en ben in 1988 voor de firma gaan werken. Eerst als personeelslid en sinds een paar jaar ben ik toegetreden tot de directie. Mijn werkzaamheden bestaan uit het opnemen, voorbereiden en coördineren van de werken. Ons werkgebied is verspreid over het hele land maar vaak kunnen wij de diverse projecten in de regio’s met elkaar combineren. Wat ook een voordeel voor de klant is!

Edmond en ik leiden samen het bouwbedrijf maar werken beiden mee in de uitvoering van de projecten. “Hierdoor blijf je scherp en weet je wat er op de werkvloer plaatsvindt”.

Aris †

We hebben in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan in de retail branche. We begrijpen dat winkels zo veel mogelijk open moeten zijn en werken daarom op specifieke tijdstippen. We hebben veel ervaring met gefaseerde verbouwingen.